The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de ziyadesiyle önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları dâhilin mühendislik faktörleri ustalıkletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların taliı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten Yangın Kapısı henüz ali mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Buraya derece anlatmaya çhileıştığımız yangın merdivenlerinin elan beceri detaylarını binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa akıllıca açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Meydanında bilirkişi ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine demetlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page